M.J. Van Riel – Torenkraan
Deze meer dan 20 jaar oude torenkraan werd volledig ontdaan van de bestaande verflagen en handmatig gestraald tot de juiste ruwheid werd behaald. Vervolgens is de kraan voorzien van één epoxy primer coating en één polyurethane coating.
Allseas Fabrication – Off-shore heads

Deze off-shore heads werden handmatig gestraald, gevolgd door het aanbrengen van 1 laag epoxy coating, en als laatste werd ook een belettering geplaatst.

Reijrink – Lifting frame
Dit frame van 25 ton werd handmatig gestraald en kreeg een coatingsysteem specifiek voor maritieme onderwaterdoeleinden.
Soetaert – Damplanken

Voor een nieuwe fietstunnel, welke onderdeel uitmaakt van de fietssnelweg F23 Antwerpen-Brussel, werden deze ca. 750 damwanden behandeld. We begonnen met het gecertificeerd lassen van zgn. couplers en diens beschermende hoeklijn. Vervolgens hebben we een kitnaad dubbelzijdig aangebracht over de gehele lengte van de damwand. Tenslotte hebben we een high-build epoxy coating in verschillende lagen opgebouwd.

ArcelorMittal – cathode bars

Bij deze doorlopende order van inmiddels ruim 30.000 stuks cathode bars werd een specifieke zinklaag aangebracht.

Artes Depret – buispalen van GTS steiger

Voor de aanleg van de nieuwe steiger bij GTS in het Kluizendok te Gent voorzagen wij een kleine 80 buispalen van een beschermende coating.